Over ons

Excellent gastheerschap

Door excellente gastheerschap verzorgen wij al ruim 30 jaar zakelijk vervoer voor de top van bedrijven en overheden. Bij al onze Meesterchauffeurs stroomt gastvrijheid door hun aderen, het is echt onderdeel van hun persoonlijkheid. Mede daardoor kunnen wij zowel op nationaal als op internationaal niveau continu op logistieke uitdagingen anticiperen, zodat onze passagiers comfortabel, professioneel en discreet reizen.

Professioneel, punctueel en discreet

Meesterchauffeurs hebben jarenlange ervaring in het vervoeren van managers, CEO’s, ondernemers, politici, staatshoofden en directeuren van topbedrijven en overheidsinstellingen. Het zijn de beste chauffeurs die ervoor zorgen dat we onze passagiers al jarenlang onze professionele, punctuele en discrete diensten kunnen aanbieden. Denk hierbij aan chauffeursdiensten met of zonder auto, roadshows en wereldwijde transfers tot aan het ontwikkelen van een vervoersplan voor grote evenementen en congressen. 

Uitzonderlijke gastvrijheid

Het spreekt voor zich dat iedereen die van onze diensten gebruikmaakt tot in detail en met alle respect vervoerd wordt. Wij gaan vele malen verder dan het standaard personenvervoer. Onze Meesterchauffeurs combineren onder andere disrectie met de juiste mate van betrokkenheid. Daarnaast leggen wij als geen ander verbindingen, houden we planningen scherp in de gaten en laten we stressvollere momenten soepel verlopen. Met de hoogste efficiëntie zorgen wij dat het vervoer door onze passagiers als een moment van rust ervaren wordt. Alles zodat zij ontspannen en goed voorbereid op hun afspraak arriveren – zowel nationaal als internationaal.

Met meer dan 30 jaar ervaring, discretie en excellent gastheerschap zorgen wij dat onze passagiers, zowel nationaal als internationaal, ontspannen en goed voorbereid op hun afspraak arriveren.

Ons vertrekpunt

Paul Brenkman en Peter van Oijen zijn Meesterchauffeurs gestart vanuit een passie voor vernieuwing en gastvrijheid in het personenvervoer: “Door onze voorliefde voor hoogwaardig personenvervoer te combineren met een flinke dosis innovatie en perfectionisme, kon ons bedrijf zelfs internationaal groeien. Samen met het team van uitstekende chauffeurs vormen wij al jaren een hechte groep waar een gemoedelijke sfeer heerst.”

Meesterchauffeur
Paul Brenkman

Meesterchauffeur
Peter van Oijen