Over ons

Internationaal vervoer

Gastheerschap op internationaal niveau

Overweegt u om vervoer te boeken voor een zakelijk reis? Waar dan ook ter wereld geldt dat Meesterchauffeurs op tijd zijn en inspelen op logistieke uitdagingen. Per land, regio of stad treft de unieke passagier steevast hetzelfde, vriendelijke gezicht als chauffeur van de auto. Voorafgaand aan de reis beschikken wij over de details van het reisschema, zodat de ritten correct en discreet verwerkt zijn in het internationale systeem en directe communicatie tussen de opdrachtgever, de passagier en de chauffeur uitstekend verloopt.

Vertrouwde partners

Als Meesterchauffeurs hebben wij fijne contacten met partners in regio’s en steden over de hele wereld. Iedere Meesterchauffeur staat via ons boekingssysteem in nauw contact met de planners. Alle activiteiten zijn traceerbaar voor de juiste, geselecteerde personen. Zo kan de opdrachtgever de geboekte rit realtime volgen.

Veiligheid voorop

Het is algemeen bekend dat reizen veiligheidsrisico’s met zich meebrengt. Uiteraard wordt de hoogte hiervan bepaald door diverse factoren. Wat wij hieraan doen? Wij vermijden onnodige risico’s voordat deze überhaupt een kans krijgen, zodat passagiers zo goed mogelijk beschermd zijn. Heel belangrijk, als u het ons vraagt.

Bij het plannen van een zakenreis naar het buitenland zijn wij in staat om een overzichtelijk rapport op te stellen van de risico’s ter plaatse. Vervolgens voorzien wij de opdrachtgever van advies over hoe risico’s kunnen worden teruggebracht van onaanvaardbaar naar aanvaardbaar.

  • Risicoanalyse
  • Risicobeoordeling
  • Risicobeperking

Internationaal verbonden

Logistieke uitdagingen combineren met excellence gastvrijheid in personenvervoer op nationaal en internationaal niveau: Meesterchauffeurs doen niet anders.  Onze internationale partners  zijn allen aangesloten op een en hetzelfde systeem, waardoor planning en communicatie altijd feilloos verlopen.

België
Brazilië

Brasil
Sao Paolo

China

Hong Kong
Changzhou

Denemarken
Duitsland

Baden-Baden
Berlijn
Cologne
Dresden
Dusseldorf
Frankfurt
Friedrichshaven
Hamburg
Hannover
Leipzig
Munich
Nuremberg
Stuttgart

Finland
Frankrijk

Lyon
Marseille
Cannes/Nice
Dijon
Parijs

Griekenland
Hongarije
Ierland
IJsland
Italië

Milaan
Venetië
Napels
Rome

Korea
Letland
Luxemburg
Nederland

Amsterdam
Arnhem
Eindhoven
Groningen
Rotterdam
Den Haag
Utrecht

Noorwegen
Oostenrijk

Vienna
Salsburg

Polen
Portugal
Roemenië
Rusland

Moskou
St. Petersburg

Slowakije
Slovenië
Spanje

Valencia
Sevilla
Barcelona
Madrid

Tsjechië
Turkije
Verenigde Staten

Boston
Chicago
Los Angeles
Miami
New York
Philadelphia
San Francisco
Washington

Zweden

Göteborg
Malmo
Billlund
Stockholm

Zwitserland

Geneva/Basel
Zurich