Meesterchauffeur
Paul Brenkman

Paul Brenkman

Volgens Paul gaat een Meesterchauffeur veel verder dan ervoor zorgen dat passagier, tijd en plaats op elkaar aansluiten. Het is net als met schaken; je dient altijd vijf tot zes stappen vooruit denken. Dan pas ben je de perfecte gastheer binnen die kleine verplaatsbare ruimte – die soms kantoor, soms rustplek is voor je gast.

Gastheerschap, chaufferen, timen, plannen en managen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Paul was als manager en adviseur in speciaal VIP-vervoer medeverantwoordelijk voor het vervoer rondom diverse officiële staatsbezoeken van buitenlandse regeringsleiders, koninklijke gasten en zelfs de keizer van Japan. Als coördinator zorgde hij dat niet werd afgeweken van het protocollaire draaiboek, dat alle chauffeurs de juiste instructies ontvingen en dat de betrokken partijen constant op de hoogte waren.

Geboren en getogen Rotterdammer Paul is al jaren gediplomeerd VIP-chauffeur. Op 21-jarige leeftijd begon hij als vaste chauffeur voor leden van de raad van bestuur van verschillende multinationals. Door de jaren heen volgden diverse Ministers en Staatssecretarissen. Als chauffeur en vertrouweling zijnde, ontdekte Paul hoe essentieel het creëren van een positieve beleving is voor de gast, zijn eigen werkplezier en dat van zijn collega’s.

Uiteraard zijn alle Meesterchauffeurs – onder wie Paul – gecertificeerd op het hoogste niveau. Hoewel deze belofte misschien wel het allerbelangrijkste is, vinden wij dat het een passagier aan niets mag ontbreken: de nieuwe, veilige en luxe auto is daarom bijvoorbeeld standaard voorzien van lectuur, drankjes en versnaperingen.