Diensten

Aanbod

De mogelijkheden in (internationaal) hoogwaardig personenvervoer zijn bij ons oneindig. Een kleine greep uit onze diensten wordt gevormd door roadshows, evenementen en directie en- privévervoer.

Roadshows

Meesterchauffeurs hebben uitgebreide ervaring in de planning en uitvoering van roadshow vervoer. Onze planners en chauffeurs zijn voorbereid op drukke reisschema’s en anticiperen op plotselinge wijzigingen. De adressen van belangrijke organisaties in Nederland en ver daarbuiten zijn ons bekend.

Een Meesterchauffeur is de spil van een roadshow, zou gesteld kunnen worden. Naadloze communicatie en een efficiënt planningssysteem staan daarbij centraal, zodat wijzigingen in afspraken realtime kunnen worden opgevangen.

Evenementen

Meesterchauffeurs staan paraat voor vervoer voor, tijdens en na evenementen. Denk hierbij aan congressen, sportevenementen, ambassadebijeenkomsten (met protocolvervoer) en concerten.

Als excellente gastheren passen wij ons aan op de wensen van de opdrachtgever en passagier. Meesterchauffeurs zijn in staat een rol te spelen tijdens het gehele logistieke proces van een evenement, zelfs al tijdens de voorbereiding en vervoersplanning. Ook kunt u er als opdrachtgever voor kiezen om alleen het daadwerkelijke personenvervoer aan ons over te laten. Wat uw wensen ook zijn, gastvrijheid, betrokkenheid en een warm welkom zijn gegarandeerd.

Directie- en privévervoer

Zowel de Meesterchauffeur als de auto zijn van het hoogste niveau. Onze chauffeurs zijn uiteraard gediplomeerd en beschikken over aanvullende rijbewijzen en certificaten.

Alle benodigde informatie wordt duidelijk en tijdig gecommuniceerd naar de opdrachtgever en passagier. Er is altijd direct contact met de chauffeur om een zo efficiënt mogelijk planning te waarborgen. De desbetreffende Meesterchauffeur is hiernaast altijd in het bezit van het reisschema en communiceert via een hoogstaand systeem, waardoor flexibel op uitdagingen en ontwikkelingen kan worden geacteerd.