Meesterchauffeur
Peter van Oijen

Peter van Oijen

Meesterchauffeur Peter rijdt dagelijks voor hooggeplaatste functionarissen, bestuurders van ministeries en grote maatschappelijke organisaties. Rijdend gastheerschap is volgens hem werken aan de hand van de regels van de organisatie waar de klant werkzaam is, rekening houdend met algemene etiquette, algemene omgangsvormen en omgangsvormen binnen de organisatie.

Gezinsman Peter is een geboren Hagenaar en heeft daarom bijna vanzelfsprekend ook de Minister President in de auto gehad. Ook brengt hij met veel plezier diverse bewindspersonen en overige ambtelijke topfunctionarissen naar hun bestemming. Peter rijdt in het gevolg van de Amerikaanse president diverse CEO’s van grote organisaties.

Tijdens het organiseren van protocollair vervoer met meerdere voertuigen, zoals de NSS-top in 2014, komt zijn jarenlange praktijkervaring iedereen van pas. De planning van alle vervoersaanvragen, het organiseren van deelprojecten, beurzen, evenementen en al het vervoer eromheen regelen, is zijn expertise.

Door zijn eigen chauffeurservaring weet hij precies wat de unieke passagier wenst. Peter heeft een uitgesproken liefde voor het chauffeursvak en heeft het rapport maken met zijn klanten en het inspelen op onverwachte situaties tot een ware kunst verheven.