Meesterchauffeur
Peter van Ooien

Peter van Ooien

Meesterchauffeur Peter rijdt dagelijks voor topfunctionarissen, bestuurders van ministeries en grote maatschappelijke organisaties. Bij rijdend gastheerschap is het volgens hem belangrijk dat Meesterchauffeurs zich aanpassen aan de regels van de organisatie waar de passagier werkzaam is en tegelijkertijd rekening houden met algemene voorschriften en omgangsvormen.

Gezinsman Peter is een geboren Hagenaar. Bijna vanzelfsprekend is het dan ook dat hij de minister-president met veel plezier in de auto heeft vervoerd. Peters gastheerschap houdt niet op bij nationale passagiers; ook op internationaal niveau nemen diverse CEO’s en bewindsleden plaats op zijn achterbank.

Tijdens het organiseren van protocollair vervoer met meerdere voertuigen, zoals de NSS-top in 2014, komt zijn jarenlange praktijkervaring voor iedereen van pas. De planning van alle vervoersaanvragen en het organiseren van deelprojecten, beurzen, evenementen en al het vervoer eromheen behoort tot zijn expertise.

Door zijn uitgesproken liefde voor het chauffeursvak en ruime ervaring voelt Peter exact aan waar de wensen van een unieke passagier liggen. Geen onverwachte situatie wordt vermeden. Integendeel zelfs; Peter anticipeert hierop om de passagier op de meest comfortabele manier te vervoeren.