Over ons

Partners

Wij zijn er trots op u aan onze partners te kunnen voorstellen. Zo bent u als opdrachtgever verzekert van zekerheid en kwaliteit.

QLimo – het netwerk van kwaliteitslimousines – is een steeds groeiend netwerk dat bestaat uit doorgewinterde ondernemers uit de transportsector. QLimo vormt een netwerk dat in staat is om chauffeurs- en limousinediensten van hoge kwaliteit te leveren, in de meeste Europese metropolen en, dankzij het uitgebreide netwerk, wereldwijd. Peter van Oijen en Paul Brenkman bekleden beide een adviserende bestuursfunctie binnen Qlimo.

Eurochauffeurs is een gespecialiseerd bedrijf voor grondtransportdiensten in heel Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en het Midden-Oosten. Peter van Oijen en Paul Brenkman namen beide plaats in het bestuur van Eurochauffeurs. Deze rol biedt veel contacten en kennis die benut worden binnen Meesterchauffeurs.

De National Limousine Association is een organisatie met vrijwilligers zonder winstoogmerk. De organisatie is opgericht in 1985 en focust zich op het vertegenwoordigen en bevorderen van de wereldwijde, nationale, staats- en lokale belangen van de luxe transportindustrie met chauffeur.