Wij zijn de meesterchauffeurs

Wat maakt ons zo bijzonder?

Excellent gastheerschap is de motor van onze organisatie. Of het nu gaat om de chauffeurs van onze zakelijke limousines, de personal-­ en executive assistenten of onze coördinatoren. Iedereen die aan onze zorg wordt toevertrouwd, ondersteunen we tot in detail en met alle egards. Gastvrijheid en klasse is niet iets wat je kunt leren, het vormt een deel van je persoonlijkheid.

Meesterchauffeurs zijn niet alleen protocollair goed getraind en hebben de beste specialistische rijopleidingen genoten, maar ze zijn ook welbespraakt, sterk sociaal ontwikkeld, taalvaardig en ze weten zich prima in allerlei kringen te presenteren.

Meesterchauffeurs zijn daarom de beste rijdende gastheren in hun vakgebied met een jarenlange ervaring in ondersteunende diensten aan managers, politici, staatshoofden en bestuurders bij grote bedrijven en overheidsinstellingen. Wij staan garant voor een heldere en zuivere dienstverlening. Of het nu gaat om directiechauffeurs met- of zonder auto, persoonsbegeleiders of om het ontwerpen van een vervoersplan bij grote evenementen en congressen.

Elke Meesterchauffeur dient aan het beroepsprofiel te voldoen en er constant aan te werken. Een van de meest belangrijke zaken is dat de rijdende gastheer over de vaardigheid beschikt om zich dienstverlenend op te stellen. Daarnaast dient hij te beschikken over gedegen technische kennis, sociale en protocollaire vaardigheden, gedegen mensenkennis en uitmuntende persoonlijke eigenschappen.

Peter van Oijen en Paul Brenkman laten u graag kennismaken met de nieuwe standaard in het vervoeren van bijzondere mensen. Ontdek ook het excellente gastheerschap terwijl een Meesterchauffeur luxe, tijd, plaats en afstand voor u in de perfecte verhouding brengt.