Flexibel inzetbaar

Professionals vervoeren professionals

Meesterchauffeurs selecteert voor u een chauffeur die bij u past. Hij is niet alleen getraind met een speciale rijopleiding. Hij is ook welbespraakt, sociaal ontwikkeld en weet zich prima in allerlei kringen te presenteren. Onze voertuigen zijn luxueus en standaard voorzien van (inter) nationale kranten, flesjes frisdrank, water, zoete versnaperingen en een eenvoudige lunch voor onderweg.

Uw privacy is gegarandeerd door de gordijntjes achterin en onze auto’s zijn voorzien van heldere leeslampjes, makkelijke schrijftafeltjes en WiFi om comfortabel te kunnen werken. Het op specifieke momenten inhuren van een auto, bestuurd door een professionele, opgeleide chauffeur van Meesterchauffeurs, draagt bij aan het optimaal en efficiënt functioneren van de bestuurder of CEO.

Tijdens de uren die op kantoor worden doorgebracht of tijdens buitenlandse reizen, worden de kosten van de chauffeur uiteraard niet doorbelast en over de auto die de chauffeur met zich meebrengt hoeft ook geen bijtelling te worden betaald. Een auto met chauffeur inhuren is daardoor veel voordeliger dan een chauffeur in vaste dienst te hebben en daarnaast een representatieve auto te moeten leasen.

Een heel ander aspect van het rijden met chauffeur is de veiligheid van de topman-­ of vrouw van uw bedrijf. De toegenomen risico’s door misdaad, zoals carjacking en ontvoeringen worden beter beheersbaar. De specialistische rijopleiding schenkt veel aandacht aan het herkennen en afwenden van eventueel gevaar voor hun VIP. Het is een prettige gedachte dat de belangrijkste persoon binnen uw bedrijf in handen is van een professional die niet alleen vele uren met hem of haar in een kleine ruimte doorbrengt maar ook waakt over alle bedrijfsgevoelige informatie en kostbare documenten die de CEO of voorzitter RvB met zich meebrengt.

Vraag hier geheel vrijblijvend naar onze mogelijkheden en prijzen.

Meesterchauffeurs selecteert voor u een chauffeur die bij u past. Hij is niet alleen getraind met een speciale rijopleiding. Hij is ook welbespraakt, sociaal en ontwikkeld en weet zich prima in allerlei kringen te presenteren.