VIP-Chauffeurs

Perfect vervoer voor bijzondere gasten

Speciaal voor ambassades in Nederland en België is Meesterchauffeurs een zeer ervaren partner als het gaat om het begeleiden van bezoekende ministers en zakendelegaties. Onze ervaren persoonsbegeleiders begeleiden de bezoekers vanaf aankomst tot vertrek en zorgen dat alles tot in de kleinste details geregeld is.

De aankomst kan via de diverse VIP-­centers op Amsterdam Schiphol of op Rotterdam / The Hague Airport. Als uw bezoeker met het regeringstoestel arriveert kunnen wij direct op het platform komen van zowel Schiphol als Rotterdam / The Hague Airport. Wij ontvangen de gast(en) met inachtneming van het protocol en begeleiden hen naar onze voertuigen. De wagens kunnen het vaandel van uw land voeren door speciale vaandeldragers rechtsvoor op de auto. Gedurende het hele programma staan wij in nauw contact met uw coördinator en spelen we flexibel en accuraat in op onverwachte verzoeken.

Hierbij is het van groot voordeel dat onze persoonsbegeleiders naast de internationale talen juist het Nederlands machtig zijn en bekend zijn met de plaatselijke gebruiken en locaties. Bijvoorbeeld door onze uitgebreide contacten met diverse hotelketens kunnen wij aantrekkelijke tarieven bedingen. Ook kennen wij de vele toeristische attracties en kunnen we een specifiek programma samenstellen dat helemaal is afgestemd op de interesses van de gasten.

Indien uw staatshoofd Nederland bezoekt in de vorm van een officieel of staatsbezoek, heeft onze nauwe relatie met zowel het koninklijk huis als met het Ministerie van Buitenlandse Zaken veel voordelen. Zo kunnen wij bij de voorbereiding van het officiële bezoek een actieve rol spelen op het gebied van advies, planning en coördinatie. Gedurende het gehele bezoek vervullen wij een coördinerende rol ten aanzien van alle logistieke bewegingen. Wij hebben jarenlange ervaring met het rijden in een motorstoet onder politiebegeleiding. Dit vereist speciale vaardigheden van de chauffeurs. De training hiervoor doorlopen zij samen met de diverse diensten die bij dergelijke bezoeken betrokken zijn, zoals het KLPD en de DKDB.

Vraag hier geheel vrijblijvend naar onze mogelijkheden en prijzen

Speciaal voor ambassades in Nederland en België is Meesterchauffeurs een zeer ervaren partner als het gaat om het begeleiden van bezoekende ministers en zakendelegaties.