Welkom op de achterbank!

Rijdend gastheerschap

Gastvrijheid is het sleutelwoord binnen onze organisatie. Of het nu gaat om de chauffeurs van onze zakelijke limousines, de personal­‐ en executive assistenten of onze coördinatoren, ons streven is om een ieder die aan onze zorg wordt toevertrouwd tot in alle details en met alle egards te ondersteunen.

Gastvrijheid en klasse is niet iets wat je kunt leren, het vormt een deel van je persoonlijkheid. Onze medewerkers worden hier dan ook op geselecteerd. Hen wordt de vrijheid gegeven hoe zij hun taak om de hun toegewezen cliënt te ondersteunen, uitvoeren. Daarbij houdt iedere medewerker zich uiteraard aan de afgesproken protocollen.

Onze chauffeurs zijn de beste in hun vakgebied. De meeste hebben jarenlang ervaring opgedaan in ondersteunende diensten aan managers en bestuurders bij grote bedrijven en overheidsinstellingen. Anderen hebben ervaring opgedaan bij de organisatie van het vervoer tijdens de grootste evenementen die ons land heeft gekend.

Of het nu gaat om het verhuren van directiechauffeurs met­‐ of zonder auto, persoonsbegeleiders, of om het ontwerpen van een vervoersplan bij grote evenementen en congressen, Meesterchauffeurs staat voor een snelle, heldere en zuivere dienstverlening.

Vraag hier geheel vrijblijvend naar onze mogelijkheden en prijzen.

Gastvrijheid is het sleutelwoord binnen onze organisatie.