Discreet en betrouwbaar

Veiligheid voor alles

Helaas ervaren topmanagers en bestuurders soms ook negatieve gevolgen van hun verantwoordelijke functie. Belangstelling van personen of organisaties die uit zijn op informatie of mensen die criminele bedoelingen hebben, zijn uiteraard niet gewenst in de buurt van de wagen.

Indien er aanleiding is, wordt er een risico-analyse gemaakt. Meesterchauffeurs werkt samen met gekwalificeerde bedrijven die een gedegen risico-analyse kunnen maken en tevens gespecialiseerd personeel en materiaal kunnen inzetten. Indien er aanleiding is, wordt er een risico-analyse gemaakt.

Soms vergen bepaalde omstandigheden maatregelen die slechts tijdelijk van aard zijn. Bijvoorbeeld in het geval van een buitenlandse reis naar risicogebieden. Op sommige bestemmingen - denk aan bijvoorbeeld China, Rusland, Noord-­Afrika en het Midden-­Oosten - is het niet wenselijk dat een CEO of bestuurder zonder begeleiding alle logistieke details van zijn reis zelf moet regelen.

Men loopt als bestuurder van een grote organisatie veel eerder risico dan men denkt. Nederland is maar klein, maar speelt wel een rol die van belang is op het wereldtoneel. Zo is Nederland lid van een aantal internationale samenwerkingsverbanden, zoals de Europese Unie en de NAVO. Ook zijn er veel internationale organisaties in ons land gevestigd en hebben wij een hoogontwikkelde kenniseconomie waarin voortdurend technologische en logistieke innovatie plaatsvindt.

Door onze cultuur van openheid is het niet verbazingwekkend dat mensen proberen daar hun voordeel mee te doen. Bewust omgaan met bijvoorbeeld kennis dragende apparatuur en zorgvuldig zijn in contacten die er worden gelegd tijdens een buitenlandse reis is daarom van groot belang. In zulke gevallen is het geen overbodige luxe als één van onze persoonsbegeleiders de bestuurder of manager begeleid tijdens zijn reis.

Praktische zaken lopen uiteen van het soepel laten verlopen van de logistiek, het maken van reserveringen bij restaurants en hotels, tot het bieden van technische ondersteuning voorafgaand aan of tijdens belangrijke presentaties. Deze (vaak onzichtbare) ondersteuning kan niet alleen veel werk en zorg uit handen nemen maar ook bijdragen aan de bescherming van gevoelige informatie, of deze nu elektronisch of in het hoofd van de manager is opgeslagen.

Vraag hier geheel vrijblijvend naar onze mogelijkheden en prijzen.

Meesterchauffeurs werkt samen met gekwalificeerde bedrijven die een gedegen risico-analyse kunnen maken en tevens gespecialiseerd personeel en materiaal kunnen inzetten.